Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Средба на Градоначалникот Максим  Димитриевски со проф. Георги Константиновски

Оваа објава е достапна и на: sqAlbanian

Градоначалникот Максим Димитриевски денеска во својот кабинет оствари средба со професорот Георги Константиновски, кој го има  проектирано Меморијалниот комплекс „АСНОМ„ во Пелинце. На средбата се разговараше за моменталната состојба на овој комплекс и негова можна адаптација.

Врати се на врвот
Големина на фонт