Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Традиционална средба на Градоначалникот Димитриевски со поранешни Градоначалници на Куманово

Денеска се одржа традиционална средба на Градоначалникот со поранешни градоначалници на општина Куманово на АРМ,МВР,ЗАПВАРС и Сојуз на борци.Средбата е во рамки на манифестацијата одбележување на 500 години подтоење на Куманово и 75 години од ослободувањето.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст