Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Трет третман на ларвицидна дезинсекција во Куманово

На 16.05.2022 година (понеделник) на територијата на Општина Куманово ќе се спроведе трет третман на ларвицидна дезинсекција, која има за цел уништување на ларвите на комарците. Во случај на неповолни временски услови, дезинсекцијата се одложува до наредниот поволен ден.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст