Форум со Амбасадорот на Холандија и Градоначалникот Дамјановски


Градоначалникот Зоран Дамјановски денеска присуствуваше на форум на тема „Македонија и Европската Унија во предизборниот период“ предводена од Амбасадорот на Холандија, Волтер Пломп. На форумот разговараа и дадоа свое мислење и младите кои беа присутни.