Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Целодневен мото фестивал “Беарс Мото Рок Фест”

Се одржа целодневен мото фестивал “Беарс Мото Рок Фест”, организиран од страна на Спортското здружение на мотоциклисти Мото клуб “Мечки”, со поддршка на Општина Куманово. Учесниците и посетителите на овој фестивал имаа одлична можност за дружба, но и за добра музика, која ја презентираа познатите “RadioStage”, “Day Off”, “Ареа”, “Ван Гог” и “Hollywood Rose”. Присутните беа сведоци на одлична организација со квалитетна програма и на ова издание на Фестивалот.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст