Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Шеснаесетта седница на Советот на Општина Куманово

Оваа објава е достапна и на: sqAlbanian

На 03 октомври 2018 година (среда), во кружната сала на зградата на поранешните општествено – политички организации, со почеток во 10:00 часот. ќе се одржи шеснаесеттата седница на Советот на Општина Кумамново со единствена точка на дневен ред – Советнички прашања.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст