10 Годишен јубилеј на “Порака Наша”


Здружението Регионален Центар за лица со интелектуална попреченост „Порака Наша„ денеска прослави десет годишен јубилеј. По тој повод на Градоначалникот на Општина Куманово Зоран Дамјановски му беше доделена плакета како благодарност за подршка и придонес во остварување на човековите права на лица со интелектуална попреченост.