Александра Георгиевска

Александра Георгиевска


АЛЕКСАНДРА ГЕОРГИЕВСКА

Кратка биографија:

Александра Георгиевска е родена на 17.09.1980 година и е професор по Англиски јазик во СОУ ,, Перо Наков ‘’  во Куманово. Член е на Советот на Општина Куманово од редовите на СДСМ.