14-ти Тамбурашки Фестивал – Куманово 2018

Оваа објава е достапна и на: sqAlbanian

Во четврток (24 Август 2018) започнува Меѓународниот Тамбурашки Фестивал 2018.
Три дена на градскиот плоштад граѓаните ќе можат да проследат богата музичка програма.

 

Врати се на врвот
Големина на фонт