Здружената Оперативна Команда  на Армијата на Република Македонија во посета на општина Куманово

Здружената Оперативна Команда на Армијата на Република Македонија во посета на општина Куманово


Денеска, во официјална посета на општина Куманово беа претставниците на Здружената Оперативна Команда на Армијата на