Честитка од Градоначалникот по повод Велигден

Честитка од Градоначалникот по повод Велигден


Почитувани сограѓани. Од мое лично име и од името на локалната самоуправа на сите граѓани на Куманово од православна вероисповест им го честитам најсветлиот христијански празник Велигден со желба да го поминат во добро здравје, духовен мир и благосостојба. Светлината на воскресението нека донесе радост во Вашите домови и благосостојба во семејствата.Нека ги осветли Вашите срца и нека дарува здравје, љубов и мир во душата на секој од Вас. Посакувам сите заедо да продолжиме во градењето на посветло и поубаво Куманово.