Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

49 години постоење на Пчларското здружение Пчела-Куманово

Оваа објава е достапна и на: sqAlbanian

Денеска Пчеларското здружение Пчела-Куманово одржа настан по повод 49 години од своето постоење. Беа присутни поголем број на пчелари од Куманово и регионот, како и експерти во оваа област од државата и надвор од неа.

Целта на овој настан е надоградување на знаењето од областа на пчеларството и размена на искуства.

Градоначалникот на Општина Куманово Димитриевски беше дел од овој настан и имаше свое обраќање.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст