Амбасадорката на Република Србија во посета на Општина Куманово


Денеска во посета на Општина Куманово беше Амбасадорката на Република Србија Душанка Дивјак Томиќ. Со Градоначалникот Зоран Дамјановски разговараа за актуелни теми заеднички за граѓаните на Република Србија и жителите на Куманово. Акцентот  беше ставен на бегалската криза.