Апел до граѓаните од Општинскиот штаб за заштита и спасување

Апел до граѓаните од Општинскиот штаб за заштита и спасување


Од Општинскиот шатб за заштита и спасување во Општина Куманово, апелираат до сите граѓани да извршат самозаштитување на своите домови, посеви, имот и стоки,што е во нивна можност, како би се навремено заштитиле од поплавите што се најавени за деновите што претстојат.