Честитка за Рамазан Бајрам

Честитка за Рамазан Бајрам


Градоначалникот Зоран Дамјановски и Советот на општина Куманово на верниците од исламска вероисповест им го честита празникот Рамазан Бајрам. Посакуваме цврсто пријателство, соживот и соработка меѓу сите луѓе и заедници.Куманово е град познат по мултиетничност и добар соживот меѓу граѓаните од различни верски определби. Со ваквата меѓуверска и меѓуетничка соработка ќе продолжиме заеднички да го развиваме и градиме Куманово.