Доделени дозволите за превоз на патници за градските линии на општината

Доделени дозволите за превоз на патници за градските линии на општината


Компаниите „Оли-травел„, „Јоцо-турс„, „Штуз„ и „Глобус„,во наредните 5 години ќе ги превезуваат патниците на градските линии во општината. Со 55 современи автобуси и минибуси, автопревозниците-партнери ќе покриваат 32 линии во градот и приградските населби.