Доделени книги за ученици на генерации


Градоначалникот Зоран Дамјановски денеска во просториите на општина Куманово им додели книги на најдобрите ученици за учебната 20014/2015 година. На манифестацијата присуствуваа директорите и менторите на учениците од сите основни и средни училишта во градот. Пред присутните се обрати Дамјановски, кои на првенците им посака уште поголем успех во понатамошниот перид од животот.