Градоначалникот на средба со децата од Куманово

Градоначалникот на средба со децата од Куманово


По повод Недела на Детето, Градоначалникот Дамјановски ги прими децата и наставниот кадар од кумановските градинки и основни училишта. На средбата, децата се запознаа со работата на Градоначалникот и Општината, а имаа и многу прашања за г-дин Дамјановски,како и пригодни подароци,слики,врамена стихотворба, стихозбирка итн.