Кумановски маскенбал-Батко Ѓорѓија 2014


Под покровителство на Градоначалникот и Советот на Општина Куманово се оганизира Кумановски маскенбал-Батко Ѓорѓија 2014. Право на учество имаат сите заинтересирани: детски градински, сите основни и средни училишта, здруженија на граѓани, НВО, КУД и други поединци и група-граѓани на Општина Куманово. Маскенбалот ќе се одржи на 10 МАЈ  на ГРАДСКИОТ ПЛОШТАД со почеток во 11 ЧАСОТ.

Можете да се пријавите за учество во Сектор за култура-Општина Куманово секој работен ден од 9 часот до 15 часот, до 9 Мај. Телефон за контакт 031 438 616. Ве очекуваме!Pokana (1)