Ликовна изложба „Карпино - 2012„

Ликовна изложба „Карпино – 2012„


Градоначалникот Зоран Дамјановски ја отвори изложбата „Карпино – 2012„. На свеченоста присуствуваа претставници од локалната самоуправа, уметници и голем број на граѓани. Ликовната изложба се одржува во склоп на прославата на „11 Ноември„ – Ден на град. Во холот на НУЦК „Трајко П