Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Jovana jovanovska – jovanovskajovana123@icloud.com

Добро утро, живеам на улоца “Игор Тричкович” имам проблем од тешка неподнослива миризба, бучава од животни кокошки. Куќите се една до друга Нема спиенје нехигенични услови приграцка населба и треба да се реагира. Дали можете да ми помогнете каде да се обратам и каде да барам помош

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст