Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Liliya Lebedko – philippe_lang@me.com

Почитувана госпоѓо, Почитуван господине, ви пишувам како последно средство. Испратив 3 барања на е-поштата: info@kumanovo.gov.mk во последните 3 недели и никој никогаш не одговори на моите барања.
Моето барање е многу едноставно: Јас се викам Лилија Лебедко, се омажив за родум од Комановец, Горан Јованович, во Куманово, на 29.12.2004 година (акт бр. 26.4/445). Подоцна беше изречен развод. Само ве замолувам да ми ја испратите по е-пошта датотеката pdf од мојата изјава за развод или потврдата за развод. Долго време живеам надвор од Македонија и итно ми треба овој документ. Ова е многу едноставно барање, и му треба секунда за да го направи службеникот и жал ми е што морам да побарам од член на советот да направи нешто што треба да се прави толку рутински, но повторно никој не се потруди да одговори на моите 3 последователни барања. Може да се контактира со мене преку е-пошта на philippe_lang@me.com. Имам валиден украински пасош за докажување на мојот идентитет и имам копија од мојот брак во Команово. Ги праќав двата документи на info@kumanovo.gov.mk, 3 пати и пак никој не ми одговори. Се молам за вашата добрина и помош.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст