Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Оливер Милосављевиќ – masterplan.office1@gmail.com

Почитувани
Сакам да ми одговорите на оваа прашање:
Дали Општината Куманово и нејзиниот совет имаат согледување во колкава мера е реализирана примарната улична мрежа која е планирана согласно ГУП и дали има стратегија што ќе се случува со истата. Дали некогаш ќе се започне со нејзина реализација?

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст