Назначен новиот директор на библиотеката  ”Тане Геогиевски”


Денеска на новиот директор на Библиотеката ”Тане Геогиевски” Марјан Петковски,му беше врачено решението за назначување на новата функција, од страна на Градоначалникот Зоран Дамјановски. Исто така на прес конференцијата, од страна на Дамјановски беше искажана благодарност за успешното раководење на библиотеката на досегашната директорка Нада Ивановска.