Новогодишен прием кај градоначалникот Зоран Дамјановски


По повод Новата Година денеска Градоначалникот Дамјановски организираше Новогодишен коктел за директорите на јавните претпријатија и јавните установи, за директорите на средните и основните училишта во градот и за новинарите.