Одбележан денот на независноста


По повод Денот на независноста  8 – ми Септеври во кругот на ТППЕ Куманово изведе  показна вежба на која учествуваа полицијата, брзата помош, пожарникарите и активистите на Црвениот крст – Куманово. Пред многубројните присутни граѓани се обрати Претседателот на совет Максим Димитриевски.