Окта донираше противпожарно возило за Пожарна


Денеска Рафинерија Окта донираше противпожарно возила за територијална  противпожарна единица Куманово. Возилото ќе се користи за полесно извршување на работата на пожарникарите. На примопредавањето на возилото присуствуваше Секретарот на Општина Куманово Валентина Алексовска и командирот на ТППЕ Деан Илиевски.