Почеток на нова учебна година

Почеток на нова учебна година


Градоначалникот Зоран Дамјановски на сите ученици им посакува среќен почеток на новата учебна година. Многу успех во оваа година, со желба и понатаму да се грижиме за најмладите, за иднината на Куманово. Сите заедно да продолжиме со подобрување на условите за работа и инвестирање во квалитетно образование.