Почна учебната година


Денеска 1162 првачиња во општина Куманово тргнаа на училиште. По повод  почетокот на учебната година во училиштата  низ беше организиран свечен прием за првачињата.

Градоначалникот Зоран Дамјановски  присуствуваше на прием на првачињата во Основното училиште.„Браќа Миладиновци„.Пред насобраните родители им посака среќен почеток и успех во учењето.