Посета на турска делегација на општина Куманово

Посета на турска делегација на општина Куманово


Пратеници, административци и бизнисмени денеска беа во посета на Општина Куманово. Посетата се дожи на нивната заинересираност да инвестираат во проектите во општина Куманово. За таа цел градоначалникот Зоран Дамјановски им понуди можност за развој на економска зона помеѓу селата