Посета на ученици на Општина Куманово


Денеска  просториите на Општина Куманово ги посетија учениците од О.О.У „Јероним Де Рада“ – с.Черкези , кои имаа можност подобро да се запознаат со работата на локалната самоуправа. Учениците го посетија кабинетот на градоначалникот Зоран Дамјановски и секретарот на општината Валентина Алексовска, кои им ја презентираа структурата и функционирањето на општината во рамките на локалната самоуправа.DSC_0342 DSC_0337 DSC_0289 DSC_0292 DSC_0307 DSC_0309 DSC_0313