Прием на збратимени градови во Општината, по повод ден на градот


Градоначалникот Зоран Дамјанновски по повод празникот на Градот, денеска ги прими претставниците на збратимените градови. На средбата присусутвуваа претставници од Чукарица, Чорлу, Никшиќ, Кампина и Солун. На самата средба Дамјановски истакна дека се гордее што стои на чело на општината која успеа да се справи со безбедносните предизвици што се случуваа. Градоначалникот на гостите им врачи сувенири од во знак на почит и благодарност.