ПРОМОЦИЈА НА КНИГАТА „РОМАНОТ ЗА ТАЈНАТА КНИГА”

ПРОМОЦИЈА НА КНИГАТА „РОМАНОТ ЗА ТАЈНАТА КНИГА”


На 22 август 2011 година во прекрасниот амбиент на Меморијалниот центар „Асном” с.Пелинце, во организација на Градоначалникот и Советот на Општина Куманово, Фондација за култура и спорт „Куманово” и ЈОУ Библиотека „Тане Георгиевски” се одржа промоција на книгата „