Пуштен во употреба локалниот пат Сланиште во Село Табановце


Градоначалникот Зоран Дамјановски и претсатвниците на локалната самоуправа денеска го пуштија во употреба локалниот пат во село Табановце. Патот е во должина од 1800 метри, а инвестицијата чини 11 500 000.