Пуштени во употреба улиците Браќа Филиповиќ и Драги Шутевски

Пуштени во употреба улиците Браќа Филиповиќ и Драги Шутевски


Денеска се пуштија во употреба улиците „Браќа Филиповиќ„и „Драги Шутевски„. По повод празникот на град во должина од 160 метри беше асфалтирана улицата „Браќа Филиповиќ„ која претходно беше со калдарма. Улицата „Драги Шутевски„е долга 180 метри , и таа денеска беше свечено пуштена во употреба.