Куманово се гради - реконструкција на улицата "Денко Драганов"

Куманово се гради – реконструкција на улицата "Денко Драганов"


Моментално се рабиоти на обновување на сообраќајница на дел од улицата „Денко Драганов„ крак еден и два. Тоа е потег од улица „Браќа