Реновирани простории во Дом за стари лица „Зафир Сајто“ – Куманово


Градоначалникот на Општина Куманово, Зоран Дамјановски, и директорот на Домот за стари лица „Зафир Сајто“ , Џемаљедин Неџипи, денеска ги пуштија во употреба реновираните простории од Првиот реон.

DSC_0032 DSC_0013 DSC_0032 DSC_0009