Саем на можности за вработување на лица со попреченост


Денеска во ресторан Грација беше отворен еднодневниот саем на можности за вработување на лица со попреченост. Саемот кој го отвори Градоначалникот Зоран Дамјановски е во рамките на проектот на УСАИД за практична работа и вработување на лица со попреченост, организиран во соработка со Општината и Агенцијата за вработување.