ШЕЕСЕТ И ТРЕТА СЕДНИЦА НА СОВЕТОТОТ НА ОПШТИНА КУМАНОВО

ШЕЕСЕТ И ТРЕТА СЕДНИЦА НА СОВЕТОТОТ НА ОПШТИНА КУМАНОВО


Утре ќе се одржи шеесет и третата седница на Советот на Општина Куманово. Единствена точка на дневен ред се советнички прашања. Седницата започнува во десет часот.