Соопштение


 СООПШТЕНИЕ

Се известуваат сите граѓани на територија на Општина Куманово  кои беа зафатени од поплавите на ден 11.10.2015г., да достават пријава најдоцна до 19.10.2015г.(понеделник)  до 15.00 часот во архива на Општина Куманово.

По поднесената пријава,Комисијата за проценка на штети од поплавите ќе излезе на терен и ќе изврши увид на лице место.

Пријавата за штети од елементарни непогоди настанати на ден 11.10.2015 година може да се подигне од Архивата на Општина Куманово или да се превземе на линкот подолу.

Превземи го документот