Состојбата со поплавите во Куманово под контрола


Секретарот на Општина Куманово Валентина Алексовска изјави дека состојбата со поплавите на територија на Општина Куманово е под контрола и во случај на зголемени врнежи во наредните денови,општина е спремна соодветно да реагира.