Средба на Градоначалникот со Радиша Брковиќ

Средба на Градоначалникот со Радиша Брковиќ


Градоначалникот на Општина Куманово, Зоран Дамјановски денеска имаше средба со сопственикот на Уметничката Галерија „Арт Србија” од Белград, Господинот