Средби на градоначалникот по повод 11ти Ноември - Ден на градот

Средби на градоначалникот по повод 11ти Ноември – Ден на градот


По повод празникот на градот „11 Ноември„, Градоначалникот Зоран Дамјановски оствари средба со Здружение на армиски и полициски ветерани, припадници на А