Ученици од средните училишта на Струмичкиот Карневал


Strumica Karneval 2016 435 Strumica Karneval 2016 432 Strumica Karneval 2016 431 Strumica Karneval 2016 417Во сабота ( 12.03.2016 година) официјално беше отворен традиционалниот Струмички Карневал на кој учествуваа и учениците од средните училишта на Општина Куманово  и се претставија со маска „ Дожд и сонце“.