Започна ''Кумановско културно лето 2011''

Започна ''Кумановско културно лето 2011''


На 4 јули 2011 година, во Младинскиот културен центар „Козјак”, со прикажување на францускиот филм „Луѓе и богови” на режисерот Бовоа Гзабие, свечено беше отворена манифестацијата „Кумановско Културно Лето 2011”. На отворањето на филмската ревија на француски филмови присуствуваа амбасадорот на Франција во