Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

За сите потребни информации и новинарски прашања обратете се до Одделението за информирање и односи со јавност при Општина Куманово.

Одделение за информирање и односи со јавноста

Телефон: 031 475 827
Емаил: info@kumanovo.gov.mk
Адреса: 11 Октомври ББ, (Главна зграда на Општина Куманово).

Лица за контакт со медиуми

Бисера Арсовска – Раководител на Одделение за информирање и односи со јавност
E-mail: bisera.arsovska@kumanovo.gov.mk

Наташа Крушиќ Лазаревска – Советник за информирање и односи со јавност
E-mail:natasalazarevska@kumanovo.gov.mk

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст