Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Прес на Димитриевски по повод двегодишниот мандат

Градоначалникот на Општина Куманово Максим Димитриевски денеска одржа Прес – конференција  по повод двегодишниот мандат, на кој беа истакнати активностите преку значајни проекти, во рамките на комуналната инфраструктура и реконструкција на постоечките објекти, проектите во образованието, активностите на Советот, на јавните претпријатија, значајни културни и спортски настани, во склоп на Куманово – Град на културата и Град на спортот за оваа година. На настанот на  кои  присуствуваа и Секретарот на општината, претседателот на Советот и членови на истиот, директори на општинските јавни претпријатија и раководители на Сектори во општината, беше промовиран и весникот “За наше Куманово”.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст