Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Делегација на Совет на Општина Куманово во посета на  Врање по повод Ден на градот

Делегација на Совет на Општина Куманово присуствуваше на свечена академија, која се одржа во театар “Бора Станковиќ” – Врање  во Република Србија, во рамки на прославата на Ден на градот.
На 31 јануари оваа година, градот Врање одбележа 145 години од ослободување од Османлиското ропство.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст