Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Делегација од Општина Куманово во посета на Пловдив

Делегација од општина Куманово престојуваше во работна посета на Општина Пловдив, Бугарија. Советникот во советот на Општина Куманово Милена Строимановска и раководителот на одделение за образование Александар Саздевски оставрија повеќе средби со своите колеги од Бугарија со кои разменија искуства на повеќе теми. По работниот дел ги посетија културни и историски знаменитости, како и саемот за вино.

Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст