Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Известување

Оваа објава е достапна и на: sqAlbanian

Поради интензивни врнежи од снег на територија на Општина Куманово,
ги информираме граѓаните дека се превземаат конкретни мерки за
расчистување на улиците од страна на екипите задолжени за расчистување
на снегот. Воедно, Општина Куманово ги инфорира граѓаните дека дежурен
телефон за контакт во случај на поголеми наноси од снег и непроодност на патиштата е 078 365 061.
Врати се на врвот
Големина на фонт
Боја на контраст